CHYTRÁ DOMÁCNOST PRO RODINU

Chytrá domácnost Vám bude v rodinném životě nápomocna každý den. Od nastavení dětské pojistky, přes nastavení osvětlení pro Vaše děti po jejich bezpečnost. Váš dům Vám zajistí ideální teplotu po celém domě, je přizpůsoben pro děti a také Vám umožní nastavení chytrých funkcí před tím, než jde celá rodina spát.

1

DĚSTSKÁ POJISTKA

Mnoho dětí má potřebu blikat s různými vypínači a tlačítky. Díky dětské pojistce, můžete dočasně vypnout funkci stisknutého tlačítka. Vaše dítě už si nebude hrát s osvětlením.
2

AUTOMATICKÉ OSVĚTLENÍ

Po příchodu do místnosti po setmění, se osvětlení automaticky rozsvítí. Nebo v případě využití nastavení růžných scén , se po příchodu do místnosti aktivuje požadovaná světelná scéna.
3

VÁŠ DŮM JE POD NEUSTÁLOU KONTROLOU

Zavoláním na Váš telefon, jste informováni o jakémkoli nezvané návštěvě ve Vašem domě.Tu může Vaše domácnost zastrašit hned několika způsoby. Zpuštěním hlasité hudby, aktivováním pojezdu žaluzií nebo zapnutím blikajícího osvětlení. To vše díky přítomnosti senzorů a dveřních kontaktů, které umožní ideální monitorování Vašeho domu při Vaší nepřítomnosti.
4

NASTAVENÍ VYTÁPĚNÍ JEDNOTLIVÝCH MÍSTNOSTÍ

Vytápění jednotlivých místností se nastavuje pro každý pokoj a určený čas samostatně. Například ráno a večer se Vám koupelna vytopí na 23°C. Pokoje sloužící ke spánku se jsou po setmění vytápěny na ideálních 19°C. Pro obývací pokoj je teplota nastavena na 22°C.
5

CHYTRÁ DOMÁCNOST JE PŘIPRAVENA NA BUDOUCNOUST

Chytrá domácnost je připravena se přizpůsobit jakékoliv změně, která Vás napadne.
6

DOBROU NOC VAŠÍ DOMÁCNOSTI

Dejte dobrou noc i všem nepotřebným spotřebičům, které se odpojí od elektrické sítě. Pozvali jste přátelé na večer a máte strach, aby zvonek nevzbudil Vaše děti? Chytrá domácnost Vám nabídne ideální řešení. Jednoduše zamění zvuk zvonku za zablikání osvětlení.