CHYTRÁ DOMÁCNOST PRO BEZPEČNOST

Chytrá domácnost Vám bude v rodinném životě nápomocna každý den. Od nastavení dětské pojistky, přes nastavení osvětlení pro Vaše děti po jejich bezpečnost. Váš dům Vám zajistí ideální teplotu po celém domě, je přizpůsoben pro děti a také Vám umožní nastavení chytrých funkcí před tím, než jde celá rodina spát.

1

ZASTRAŠENÍ NEZVANÝCH NÁVŠTĚVNÍKŮ

Chytrá domácnost myslí i na bezpečnost, pomocí obranných mnechanismů zastraší nezvané hosty. Jedná se o využitím existujících komponent Vašeho domu, které přeměníte v dokonalý poplašný systém a přitom ušetříte za drahé zabezpečovací systémy. Bezpečnostní prvky lze navíc v budoucnu kdykoliv rozšířit.
2

OCHRANA PROTI ŽIVLŮM

Vaše Chytrá domácnost může ihned odhalit přítomnost ohně i vody. V případě vzniku povodně, požáru či přítomnosti kouře, budete ihned kontaktováni Chytrou domácností na Váš mobilní telefon. Díky tomu se předejde větším škodám na vašem domě..
3

CHYTRÁ DOMÁCNOST VÁS V PŘÍPADĚ POTŘEBY BUDE KONTAKTOVAT

Budete vždy v čas informováni v případě poplachu, vloupání, požáru i povodni na Váš mobilní telefon.
4

DOVOLENÁ BEZ STAROSTÍ

I v době, když jste na dovolené Váš dům dokáže předstírat, že jste doma. Sousedi ani nezvaná návštěva nepoznají, že v domě nikdo není. Vaše Chytrá domácnost dokáže vše simulovat, jako by jste byli doma. Osvětlení, stínící technika, vše se spouští tak, jako když jste doma. A Vy si můžete v klidu užívat dovolenou!