CHYTRÁ DOMÁCNOST PRO KOMFORT A ŽIVOTNÍ STYL

Zvýšit komfort Vašeho bydlení? Přesně to jde s Chytrou domácností. Můžete poslouchat Vaši oblíbenou hudbu kdekoliv v domě, nastavit osvětlení dle vašich potřeb a přání a navíc barevné variace.

1

SVĚTELNÉ SCÉNY PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

Dle Vašich potřeb, lze nastavovat jednotlivé scény osvětlení individuálně a následně aktivovat. Nebo můžete využít přednastavené scény pro každou příležitost ať už na párty či romantiku. V každém případě můžete mít různé kombinace barev a intenzity osvětlení.
2

OVLÁDÁNÍ CHYTRÉ DOMÁCNOSTI ODKUDKOLIV

Bezplatná aplikace pro tablety a telefony Vám umožní ovládat Chytrou domácnost odkudkoliv. Můžete na dálku otevřít dveře návštěvě a vše na co si vzpomenete...
3

OBLÍBENÁ HUDBA KDEKOLIV V CHYTRÉ DOMÁCNOSTI

Vaše oblíbená hudba zní po celém domě. Dle Vašeho přání si můžete nastavit, že při vstupu do dané místnosti, se spustí vaše oblíbená hudba. A to Vám určitě zpříjemní náladu po náročném dni.
4

NASTAVENÍ VYTÁPĚNÍ JEDNOTLIVÝCH MÍSTNOSTÍ

Již žádná zmeškaná návštěva! Díky aplikaci, můžete pohodlně ovládat videovrátníka z Vašeho mobilního telefonu. Využijte možnost kdykoliv vědět, kdo je právě za vašimi dveřmi!
5

KINO PŘÍMO U VÁS DOMA

Je večer a začíná film, na který jste se tak těšili. Není nic jednoduššího než zmáčknout tlačítko a užít si tu skvělou atmosféru. Ztlumeného osvětlení, zatáhnutých žaluzií a Váš film, který právě začal.
6

AUTOMATICKÝ REŽIM

Vaše Chytrá domácnost bude přesně vědět jak nastavit stínící techniku. Dle pozice a síly záření slunce Vám vždy zajistí, aby se ve všech místnostech držela správná teplota.